Monday, July 4, 2011

Spatial Design Building Materials Clean Palate Tyler Engle Architects

The Parkside condo is designed to capture as much natural light and stunning views as possible. Architects managed to move the kitchen in the center to create a spatial hierarchy and the boundaries between public and private spaces. Artistic views of Stanley Park and English Bay, along the west facade, created through "corridors" established by the columns of concrete structure. Exceptional accuracy and resistance palace cleaning equipment, spatial order and assemble the parts. Thank you to the new public spaces kitchen are combined into one to gain more space and comfort. The materials used inside is not only clean but also very interesting and even beautiful in their simplicity.

0 komentar:

Post a Comment